2011. április 28.

Táska

Ezt a szép bevásárlószatyrot  GumiPóktól és Zsangyaltól kaptam húsvétra. Már amikor megjelent a blogjukon, megcsodáltam. Annyira megtetszett... de akkor még nem is sejtettem, hogy egyszer az enyém lesz!
A képeken is látszik, hogy a ferdepánttal sincs semmi baj, nagyon szépen megvarrtátok, és szeretem a színeit is :)  Köszönöm szépen!

8 megjegyzés:

  1. Persze, végül mindig sikerül felvarrni azt a fránya ferdepántot, de mire odáig eljutok, többször a sarokba akarom vágni. Használd egészséggel, örülünk, hogy tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Ha az ide szánt kommentem szóról szóra megegyezik GumiPók utolsó mondatával, felmentést kapok a komment alól? :) :P
    Örülök, hogy tetszik!

    VálaszTörlés
  3. nagyon szééééép! imááááádom :) szeretem, ahogy az apró részletek is stimmelnek: még a cérna is harmonizál a ferdepánttal. jó kis darab, én mondom!

    VálaszTörlés
  4. Hát ezért volt olyan ismerős a dizájn:) Nagyon szép, elismerésem a készítő(k)nek,és persze a megajándékozottnak is, amiért "kiérdemelte".

    VálaszTörlés
  5. Eszter és Zsuzsi az első barátaim itt, a blogvilágban, de hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerkedtem a többiekkel, veletek is! Annyi mindent tanultam, annyiféle szép dologban gyönyörködtem, annyi érdekes írást olvastam már :)

    VálaszTörlés
  6. Azta zanyját, de szép!!! Mindig az utoljára látott szatyor tetszik a legjobban tőletek. Nehogy abba hagyjátok! :)

    VálaszTörlés
  7. Szép szatyrod van, kívánom, hogy mindig legyen tele!

    VálaszTörlés

Örülök, hogy meglátogattál. Köszönök minden megjegyzést.