2011. szeptember 14.

Nyárutó, őszelő...

Már a közelgő őszre gondolva kezdtem horgolni ezt a sapkát. Vékony gyapjúfonál két szálát összefogva, kettes horgolótűvel készült.

10 megjegyzés:

 1. Ebben a hőségben azért az ember nem nagyon tudja, hogy mire készüljön, nem? Olyan, mintha nem is akarna ősz lenni... Jó lett a sapkád. :)

  VálaszTörlés
 2. Gumedli: Éppen vaskos felhők vannak az égen, remélhetőleg ma egyértelműen nem nyár lesz! :) Bár tegnap az egyik kollega szobájában még mindig 30 fok volt. Szerinte ez már haladás, nemrég még 33 volt! :D
  Jó a sapi! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik a sapkád, hamarosan szükség is lesz rá, akármennyire is megvezet minket az időjárás, lesz ősz idén is:)

  VálaszTörlés
 4. Részemről maradhatna a nyár, de sajnos nem kérdeznek meg...
  A sapi viszont nagyon csinos!:)

  VálaszTörlés
 5. sziasztok lányok! hű, de korán keltetek! tudom, hogy kissé bizarr dolog ilyen hőségben sapkát horgolni. de a természetet járva egyre ősziesebbek már a színek,a fények és a hangulatom is. persze nagyon örülnék én is, ha szép hosszú őszünk lenne. (zsangyalnak igaza lett: nálunk volt egy kis vihar reggel, de szerencsére nem túl komoly.)

  VálaszTörlés
 6. Szia! Pont egy ilyen horgolt sapi várja nálam tavasz óta, hogy befejezzem, mert akkor kicsi lett, a feléig visszabontottam, aztán úgy maradt. A lényeg mindössze annyi, hogy nagyon örülök, hogy látom, hogy fog majd kinézni, ha egyszer kész lesz! A Tiéd nagyon csinos és a színe is nagyon szép!

  VálaszTörlés
 7. köszönöm, Zsuzsi, örülök, hogy tetszik! én is gondolkodom még egy hasonlón, de az téliesebb lesz, vastagabb fonalból. a tiedre is kíváncsi leszek!

  VálaszTörlés
 8. Hi! I would like to let you know that there is a link party on my crochet blog every fridaynight and Saturday. I would love it if you’d add something you made. Have a lovely day!
  Annemarie
  www.annemarieshaakblog.blogspot.com

  VálaszTörlés
 9. Nagyon finom, szép munka. A fonal, a minta és a kidolgozás is!

  VálaszTörlés

Örülök, hogy meglátogattál. Köszönök minden megjegyzést.