2012. június 14.

Kis cirmos

A szürke kedvelőknek szeretnék megint kedvezni :) A kendőcske tényleg kicsi, éppen nyakba való. Mostanában erre volt időm. Volt két gombolyag zoknifonalam, de végül egy kis horgolt kendő lett belőle...  Jól esett a jó öreg granny mintát újra elővenni.
A kis ezüst cirmókot pedig anyukámnak nevelgetem!

21 megjegyzés:

 1. De cuki macsek! A kendőd is szép ám :)

  VálaszTörlés
 2. mostanában egyre ritkábbak az ilyen csendes, nyugodt pillanatok. belakta az egész házat. hol itt, hol ott tűnik fel egy aprócska szürke forgószél :)

  VálaszTörlés
 3. Édes kis cica, így fotón át mindenképpen. A kendő pedig nagyon tetszik. Főként, mert a szürke mellett egy kis piros is belekerült. Cirmos. :)

  VálaszTörlés
 4. Szép kendőt horgoltál, tetszenek a színei. Azt hiszem, nyárra én is valami ilyen pihentető projektet választok.

  A cicus pedig tüneményes, dizájnos. :)

  VálaszTörlés
 5. A mi anyukánknak is nevelgetett valaki egy szürke-fehér cirmost, aztán berakta a kerítésen belülre... :)
  A kendő is nagyon szép, de nekem most a cicafotók sokkal érdekesebbek! ;)

  VálaszTörlés
 6. A kendő nagyon tetszik, pont illik a cicához is :-) Mindig volt macskánk, ilyen kis cuki házimacsekok... Jó is az, amikor egy ilyen kis szőrgombolyag beviharzik a szobába, vagy dorombolva alszik mellettem :-)

  VálaszTörlés
 7. Naggyon cuki a maccs! És a kendő megint szépségesre sikeredett! Olyan jó nézni mindegyiket...hátmég hozzájuk bújni, igaz? :)

  VálaszTörlés
 8. Gyönyörű szőrmók!!! Ne haragudj, most csak rá tudtam figyelni :)

  VálaszTörlés
 9. a cica tényleg tüneményes, sikerült elkapni egy pillanatot, amikor éppen fáradtan lustálkodott. egyébként egy elmosódott szürke foltot látni, amikor randalírozás közben átviharzik a szobákon. de a képen tényleg szende és jólnevelt. :) szerintetek miből érdemes takarót horgolni? szeretnék egy jó nagyot, de félek, hogy jó nehéz lesz!

  VálaszTörlés
 10. Nagyon szeretem a szürkét és ez a kendő csodaszép lett!!! A cica is tetszik :o)!

  VálaszTörlés
 11. Barka Takaróból. Múltkor megtapiztam a boltban, és nagyon pihe-puha. És negyvenvalahány szín van belőle. Én is akarok majd valamit abból a fonalból, de azért takaróba nem mernék belefogni. Attól félek, megunom. :)

  VálaszTörlés
 12. szeretném személyesen is látni. talán majd júliusban. szívesen belefognék egy nagyi-takaróba. nagyon szeretem, talán ekkora méretben sem unnám meg. meg aztán néhány párnát is szeretnék :) Eszter, köszönöm az ötletet!

  VálaszTörlés
 13. Biztonságban tudod a gombolyagjaidat?
  Bájos kis jószág. A nagyi mintáid nagyon szépek!

  VálaszTörlés
 14. Én is inkább a cicát látom, bár szép a kendő is.... kötőtűket eltenni:!!!!!!!!Nekem mind két cicám szerette rágicsálni épp ami elől volt kötőtű és gombolyag.......Persze minden cica más...

  VálaszTörlés
 15. minden cica más, egyetlen közös dolog bennük: olthatatlan fonal- és gombolyagszeretet. és persze mindegyik szereti rágcsálni: kötőtűt és horgolótűt is :) a fonalaim egy-két támadástól eltekintve biztonságban vannak :D

  VálaszTörlés
 16. Mindent elmondtak előttem: a cica tünemény, a kendő szuperságos :)

  VálaszTörlés
 17. Nagyon helyes kis nyakbavalót készítettél!
  Ez a cica imádnivaló!

  VálaszTörlés
 18. Jucus, örülök, hogy tetszik :)

  VálaszTörlés
 19. aaaaj de cuki kis cicus :D
  és a kendő is szép de én picit cicabolond vagyok XD

  VálaszTörlés

Örülök, hogy meglátogattál. Köszönök minden megjegyzést.