2017. május 29.

Bármitartó


Már régen szerettem volna az apróságaimnak egy tartót, hogy megvédjem őket az elkallódástól és a  sérülésektől. A táskám zsebeiben állandóan összekeveredtek a többi holmival. Így viszont könnyebben megtalálhatók, és a horgolt tárhely - hogy stílusos legyek - könnyen bővíthető, hiszen a karabinert egy karikára erősítettem, így a pendrive mellé további dolgokat tehetek.



Kettes tűvel, a megszűnt Barka pamutfonalából - a nevére már sajnos nem emlékszem - horgoltam. Mérete  begombolva nagyjából 7x6,5 cm. A apró, 1,5 cm-es fémgomb eredetileg nem is gomb, az újrahasznosítás jegyében találtam ezt az új funkciót a számára. Régebben ruhadísz volt, a társaiból karkötőt készítek majd.

6 megjegyzés:

  1. De jó kis ötlet, praktikus is, szép is, lekoppinthatom? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nyugodtan, örülök neki! egy kolléganőmnek is készítettem már hasonlót, nagy kerámiagombbal. sajnos, arról nincs fotó.

      Törlés
  2. Sokszor jól jön ilyen tartóka!ötletes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, sokféle apróságot tárolhatunk benne. ma egy bevásárlókocsi érmét is a pendrive mellé kapcsoltam :) így ezután akkor sem jövök zavarba, ha nem lesz nálam aprópénz.

      Törlés
  3. Anyukam imadja az effêle tartókákat, , van neki vagy 8, különböző méretekben, eltérő funkciókkal az amugy is fajsúlyos kézitáskájában :-) De azok nem horgoltak mondjuk. Szuper lett, jó ötlet!

    VálaszTörlés
  4. hidd el, sokkal könnyebb így megtalálni az apróságokat. nekem ráadásul a legtöbb táskám óriási :)

    VálaszTörlés

Örülök, hogy meglátogattál. Köszönök minden megjegyzést.