2017. szeptember 14.

Smaragd


Kész is lett! Végül elég lett a 233 motívum - ahogy terveztem -, és az ujja is pont jó hosszúságú. 38 dkg pamutból 3-as tűvel horgoltam. Hossza 85 cm, vagyis nem kifejezetten az a szokásos pulóver hosszúságú, inkább nevezhetném tunikának. A vége azért izgalmas lett, alig maradt egy kis gombóc... Még nem volt időm blokkolni. Annyira örültem, hogy befejeztem, hogy azonnal raktam a vállfára, és a lemenő nap fényénél gyorsan le is fényképeztem. Majd mosás után kiderül, hogy kell-e valamilyen szegély rá.

12 megjegyzés:

  1. Gyönyörű munka ! Viseld egészséggel ! Minden tiszteletem a kitartásodért - 233 kocka !!!!!! Arról nem is beszélek, hogy nekem kb 33 különféle méretű lenne :-), bár biztos nem tudnám elkészíteni, akármennyire is tetszik !

    VálaszTörlés
  2. köszönöm Ági! szerettem csinálni, egyáltalán nem volt unalmas. sőt!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép let, viseld egészséggel!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett!! Jó sok munkával..kell alá valami ruhaféleség:??? kell blokkolni?Bevallom jó lenne rajtad látni...Le a kalappal! gratulálok!!!
    Gondolom már tudod mi lesz a következő projekt....
    Szép hétvégét!!!

    VálaszTörlés
  5. nyáron elég alá egy fürdőruha a strandon, később egy top, de egy vékonyabb hosszú ujjú pamut felsővel is hordható, ha hűvösebb van. van már ötletem, több is a következő projektre. szép hétvégét neked is )

    VálaszTörlés
  6. Óóóh, ez valami csodaszép!
    Én is kívácsi lennék, milyen felvéve!

    VálaszTörlés
  7. Erről hogy maradtam le?! Hát elkészült, és micsoda könnyed gyönyörűség lett, öröm ránézni még így messziről, fotón is. Mestermunka, minden tiszteletem a tiéd!

    VálaszTörlés

Örülök, hogy meglátogattál. Köszönök minden megjegyzést.