2013. január 9.

Kötött sál


 Mr Yarnartnak egy Robin Ulrich-sál, 10 dkg  Barka Takaró Krokodil árnyalatból, 4-es tűvel. A minta ingyenesen letölthető a Ravelryről, és amint az alsó képen is látszik, akár a másik oldala is hordható.


Szeretnék majd egyszer az eredeti Frostlight-sálhoz hasonló finom halványszürkét is. De addig is itt egy kép, a héten készítettem. Ilyen az én "fagyfény"-képem. Ugye, milyen szépen rímel a fagyott fű zöldje a sál színére?


15 megjegyzés:

 1. :-D
  Nálad nincsenek véletlenek, Te komponálod a bejegyzéseid!

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű a sál is, de ez a fagyos fasor a gáton (?) szemet-szívet gyönyörködtető!

  VálaszTörlés
 3. Szuper ez a sál, a téli fotódért odavagyok, gyönyörű!

  VálaszTörlés
 4. Izgalmas minta, a hasonlataid pedig mindig telitalálatok. Nagyon szép.

  VálaszTörlés
 5. Szuperek a fotók és a sál is :o)))!

  VálaszTörlés
 6. Bejus, valóban nincsenek véletlenek!
  Zsuzsa, Nina, már akkor megvolt a sál képe, igaz, még csak a gépen, amikor átmentünk a szomszéd városba úszni. van nálunk is uszoda, de néha kell egy kis változatosság. mesés, hófehér tájon át vezetett az út. néha félreálltunk, és kattintgattam a gépet. munka után, estefelé ilyen utunk volt. úszás, szauna... kell-e ennél több egy igazi téli napon?
  Kati, Timi, köszönöm!

  VálaszTörlés
 7. Csodalatos a salad, es az utszele gyonyoru! Szepen osszeillenek1! :)

  Mindig irigykedem azokra akik tudnak kotni.Horgolni mindent meghorgolok, himezek, amit akarsz, de koteshez egyszeruen keptelen vagyok eleg turelmesnek lenni. :)

  VálaszTörlés
 8. köszi Kathy. aki olyan precízen, aprólékosan készít ruhákat mint te, ne lenne türelmes? :) olyan, mint a horgolás, csak két tűvel hurkolsz :D

  VálaszTörlés
 9. Nemis! :))))))) az csak Neked tunik ugy! :)

  VálaszTörlés
 10. Szép lett a sálad !S a fagyos fotó illik hozzá .Nagyon szépek ilyenkor is a fák .:)

  VálaszTörlés
 11. :) Kathy :D
  igen, köszönöm, Tünde!

  VálaszTörlés
 12. Kedves Éva, köszönöm gyors válaszod, de azt hiszem, már el is akadtam. Óóólyan szép fonalat vettem, de vékonynak találom a kötéspróbal alapján sapinak:o( 3-4-es tűt ajánl a papírja, Red Heart Bella. Próbáltam lusta kötéssel, de úgy nyúlik és próbáltam rizs kötéssel is,de azt is olyan kis vékonykának a találom! Most nem tudom, mitévő legyek egyelőre...

  VálaszTörlés
 13. szerintem válassz a sapkához vastagabb fonalat. Az enyém ennél legalább kétszer vastagabb volt.

  VálaszTörlés
 14. Hát ezek gyönyörűek, a sál is és a kép is. Mondd, alapvető kötéstudással rendelkezőnek (sima-fordított, és ilyenek) is menne a minta? Nem mintha egy perc szabad-kötőidőm is lenne - a lista pedig egyre hosszabb, de akkor is. :)

  VálaszTörlés
 15. Tünde, a Barka kötősuli első három leckéje elég ehhez a sálhoz :) ismerni kell a sima-fordított szemeket, a ráhajtás, a sima összekötés (jobbra dőlő fogyasztást) és a bal tű felé dőlő fogyasztást. jó kötögetést!

  VálaszTörlés

Örülök, hogy meglátogattál. Köszönök minden megjegyzést.